“Loš, zao” novi singl Kawasaki 3p-a

Premijerno na portalu Muzika.hr poslušajte “Loš, zao”, novi singl grupe Kawasaki 3p.

Singl je to kojim bend najavljuje objavljivanje novog, trećeg studijskog albuma koji se očekuje u listopadu ove godine.

Nove pjesme dovršavaju se u studiju u Novom mestu u društvu Edija Cukerića.

KAWASAKI 3P – PRVIH 20 GODINA!

Kawasaki 3p, Picksiebner i Zoran Predin na slavlju Stojedinice

Foto: Kawasaki 3P / Promo fotografije Kawasaki 3PPsihomodo Pop, Vatra, Boa, Kawasaki 3p, Picksiebner i Zoran Predin. Svi navedeni svojim će nastupom obilježiti 30 godina postojanja Radija 101. Interes za pozivnicama koje se svakodnevno dijele slušateljima izuzetno je velik, a koncert povodom rođendana Stojedinice održat će se 8. svibnja u zagrebačkoj Tvornici kulture.

Do svoje pozivnice slušatelji i dalje mogu doći tako da pozorno slušaju radio i budu brzi na dobro poznatim brojevima telefona jer ih u eteru Stojedinice mogu osvajati tijekom cijelog dana sve do početka svibnja.
Osim Psihomodo Popa, Vatre, i Boe dragi gosti radijske playliste svakako su i dečki iz Kawasaki 3pa. Bend je osnovan 1993. u Zagrebu, a široj javnosti postaju poznati 2003. godine svojim provokativnim nastupom na Dori s pjesmom ‘Antonija’. Te godine objavljuju i svoj debitantski studijski album Kawasaki 3p, koji jenagrađen Porinom za najbolji album alternativne glazbe, a sastav je dobio i nagradu Crni Mačak za ‘nadu godine’.
Do svoje pozivnice slušatelji i dalje mogu doći tako da pozorno slušaju radio i budu brzi na dobro poznatim brojevima telefona jer ih u eteru Stojedinice mogu osvajati tijekom cijelog dana sve do početka svibnja.Osim Psihomodo Popa, Vatre, i Boe dragi gosti radijske playliste svakako su i dečki iz Kawasaki 3pa. Bend je osnovan 1993. u Zagrebu, a široj javnosti postaju poznati 2003. godine svojim provokativnim nastupom na Dori s pjesmom ‘Antonija’. Te godine objavljuju i svoj debitantski studijski album Kawasaki 3p, koji jenagrađen Porinom za najbolji album alternativne glazbe, a sastav je dobio i nagradu Crni Mačak za ‘nadu godine’.