Traži se naslov za novu pjesmu Kawasaki 3p-a!

20121024-203555_07.jpg

Kawasaki 3p predstavljaju novu pjesmu za koju trebaju naslov a kojeg će putem Facebook Kawasaki 3P fan pagea birati fanovi!
Biranje se zaključava točno u podne 31. listopada, kada će biti odabran najbolji naslov pjesme.
Ova bezimena pjesma nije singl, ali nagovještava izlazak njihovog trećeg albuma. Uživajte!

http://www.muzika.hr/clanak/38816/premijere/trazi-se-naslov-za-novu-pjesmu-kawasaki-3p-a-poslusajte.aspx

Kawasaki 3p za Dan prodavaonica ploča spremili prvi LP

20120413-184346_05.jpg

U povodu svjetskog Dana prodavaonica ploča, grupa Kawasaki 3p objavit će svoj prvi LP. 21. travnja stiže LP izdanje albuma “Idu Bugari” na kojem će se kao bonus naći i pjesma “Patlidžan”.
Na Dan prodavaonica ploča, 21.4., Kawasaki 3p sedmorka će u Dancing Bear CD shopu (Gundulićeva 7 ) u 13 sati promovirati LP uz prikladan performans.

http://www.muzika.hr/clanak/36257/vijesti/kawasaki-3p-za-dan-prodavaonica-ploca-spremili-prvi-lp.aspx#.T41hyrHlm-c.facebook

Koncert za Nevena u Boogaloou – rockom protiv bolesti

Najveći zagrebački koncert za pomoć oboljelom usno-harmonikašu Nevenu Mijaču održan je u četvrtak u Boogaloou te je okupio grupe Kawasaki 3P, Pips Chips & Videoclips, Jinx, Davorina & Bogoviće, Sane, Bou i Žana i Mazgune.

Publika koja je platila 50, odnosno 70 kuna mogla je uistinu uživati u dobrom izboru veterana zagrebačke rock scene. I sam Neven Mijač sudjelovao je na koncertu te je dijelu izvođača i gostovao da bi na kraju kruna svih odsviranih nastupa bila pjesma „Snifa san glu“ u kojoj je zasvirao zajedno sKawasaki 3P-om. Koncept večeri je bio  u znaku fer odnosa svih glazbenika. Svako je imao 20 minuta nastupa i satnica se strogo poštovala.

Žan i Mazguni su podsjetili da otočki val i dalje živi, Sane su bili na viskom izvođačkom nivou, dok je Boa koncert iskoristila za predstavljanje pjesama s novog albuma i na kraju krajeva predstavila se pred znatno mlađom publikom od one koja ih obično prati. Jinxi su zgusnuto naredali hit do hita i posebno razveselili ženski dio dvorane, a jedno od najugodnijih doživljaja večeri bio je nastup Davorina Bogovića i njegovih pratećihBogovića. Reska punk svirka se moćno kotrljala pod vodstvom najvećeg zagrebačkog pankera u čijoj izvedbi je „Sretno dijete“ imalo onu prljavštinu i žestinu koju je imalo rano Prljavo kazalište, koje usput rečeno već duže vremena nije u stanju isporučiti tako nešto uživo.

Drugo iznenađenje bili su Pips Chips & Videoclips koji su poput Jinxa potegnuli svoje najveće hitove i to one iz 90ih, a dvorana je itekako pokazala da se dobro sjeća (ili je naknadno naučila) stihove „Poštara lakog sna“. Za sam kraj je bio ostao koncertni zicer dobrog raspoloženja tj. Kawasaki 3P. Zgusnutost njihovih ubojitih hitova potaknula je solidan broj muške publike na skidanje do pasa i neumorni pogo ples, što je čini se bilo nemoguće za izbjeći u drugoj polovini „igre“ kad su se zaredale „Antonija“, „Ni da ni ne“ i posljednja „Snifa san glu“.

Nakon dobre doze kvalitetnih decibela ostaje i nada da je skupljeno dovoljno za Nevenovo izlječenje…

http://www.ravnododna.com/koncert-za-nevena-u-boogaloou-rockom-protiv-bolesti/

Kawasaki 3: koncerti, vinyl, album

Poznata grupa iz Zagreba radi na novom materijalu, priprema vinylno izdanje “Idu Bugari”, a uporedo nastavlja koncertne aktivnosti.

Singlom “Patliđan”, inače obrada pesme “Bella ciao”, otkriven je deo materijala koji će se naći na trećem albumu Kawasaki 3P u izdanju Dancing Bear.

Od pomenute izdavačke kuće saznali smo da je u pripremi vinylno izdanje drugog albuma “Idu Bugari” ovog benda, o čemu će se uskoro i zvanično oglasiti.

Atraktivni osmočlani sastav očekuju brojni koncerti u narednom periodu: 30. 4. Sisak, 4. 5. Zagreb (Dan Europe), 19. 5. Osijek, 26. 5. Koprivnica, 16. Bregana, 28. 6. Opatija (Opatijske Barufe), 14. 7. Čakovec, 4. 8. Orahovica (Ferragosto JAM), 5. 8. Vinica (Schengen festival), 18. 8. Koprivnica (Rocklive festival).