VIDEO: NAKON OSVAJANJA DOMA SPORTOVA, KAWASAKI 3P FANOVIMA ZAHVALJUJE SPOTOM Burleskne plesačice, puhački orkestar, Mario Kovač… Pogledajte sami!

k3p Koncerti, News, Video

Nakon što su osvojili Dom sportova i održali spektakularan, vizualno i glazbeno moćan koncert pred oko tri tisuće fanova, Kawasaki 3p zabilježili su taj mali, ali veliki dio svoje povijesti video spotom ‘Veliki dispečer’.

Video prati pjesmu kojom su otvorili koncert i koja se nalazi na njihovom posljednjem albumu ‘Goli zbog pasa’. ‘Veliki dispečer’, u režiji Marija Borščaka, basiste benda, odlično oslikava dio atmosfere s koncerta: pogledajte kako publika, K3P, Devine Vixens, orkestar ‘8 problema’ i Mario Kovač luduju u ritmu ‘Dispečera’ na ultimativnoj tripoidnoj zabavi.

Ovim videospotom Kawasaki 3p se, poručuju, želi još jednom zahvaliti svima.

Koncertom u Domu sportova ne prestaju koncertne aktivnosti K3P-a. Štoviše, bend punom snagom ide dalje, njihova karavana 17. i 18. svibnja kreće put Amsterdama i Bruxellesa, a šuška se da ćemo ih uskoro ponovno gledati i u Zagrebu.

http://www.jutarnji.hr/kultura/glazba/video-nakon-osvajanja-doma-sportova-kawasaki-3p-fanovima-zahvaljuje-spotom-burleskne-plesacice-puhacki-orkestar-mario-kovac-pogledajte-sami/5903852/